485 статии
Вторник, 26. Май 2020
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Още статии

10 лесни идеи как да превърнете Вашата спалня в любовно гнездо

За да превърнете Вашата спалня в „гнездо на желанието” е необходимо преди всичко да разсъждавате „отвъд” стандартните копринени чаршафи и ароматизирани пръчици. Още повече, благодарение на тези сатенени чаршафи може да се плъзнете и да паднете от леглото.

Време е да помислите креативно. Нека да пофантазираме: кое събужда Вашите усещания за мирис, докосване и вкус? Кое харесвате или не харесвате да виждате когато сте с любимия човек? Нещата, които само загатват за „горещи нощи” могат да бъдат много по-вълнуващи от тези, които „крещят” за това (въпреки че гръмогласните въведения могат да бъдат не по-малко вълнуващи).

Проучете, какво всъщност покачва градуса на напрежението в романтичните места по света – от елегантните хотелски стаи и нощните клубове до тропическите плажове, и използвайте този опит като вдъхновение за Вашата спалня.

     

Внимание, представяме Ви „Наръчника за създаване на любовно гнездо”:
 
1. Повече възглавници. Колкото повече, толкова по-забавно! Никоя истинска съблазнителка не би очаквала нейния любим да спи сред дискомфорт. Освен това само си представете чувството да се изтегнете сред планина от плюш, комфорт и толкова-подканящи-възглавнички. Пробвайте с по-различни от стандартните материи и тъкани.

2. Изхвърлете телевизора надалеч. Дами, със сигурност не бихте желали да му напомняте точно сега, че предстоят местни избори или че след час започва някой интересен футболен мач.

3. Осветление, което се регулира. Благоуханните свещички са, разбира се, най-добрият приятел на жената, но предвидете и някои не толкова запалими алтернативи, които ще Ви позволят да контролирате настроението: настолна лампа с възможност за регулиране на светлината или нисковолтово осветление зад мистериозен екран. Пробвайте с абажур от хартия декориран така, че да разпръсква загадъчни форми и сенки из стаята.     

4. Най-добрите чаршафи, които можете да си позволите. Какво прави преспиването в хотел толкова приятно? Подсказка: това не е просто заради тръпката да преспиш извън дома. Причината е в меките, освежаващо надиплени, сред които лесно да се мушнеш, чаршафи.

5. Музика. Фразата „Музиката е храната на любовта” не е случайна. Успешното любовно гнездо създава атмосфера на страст и очакване, и музиката е съществен елемент от този ефект. Мелодиите които избирате трябва да са ритмични, интригуващи и леко пикантни. За кого се сетихте? Естествено за Бари Уайт! С музика, която е прекалено спокойна или стандартна, комбинирана с мъждукащите светлини и уютното легло повишавате риска всъщност да притъпите сетивата, които искате да събудите.

6. Приключение за очите. Добре подбраната, ясно видима закачка за очите може да „събуди” Вашата стая много по-бързо от ненатрапчивото бежово. Мислете за ясно подчертани, палави цветове и окачени постери. Боядисайте стените с Вашия любим драматичен нюанс или в краен случай пробвайте с нещо леопардово.

7. Отразете романтиката. Не, не е необходимо да непременно да монтирате огледала на тавана. Няколко закачливи алтернативи: лампа в красиви нюанси или няколко свещи, поставени пред Вашето огледало могат да допълнят по особено приятен начин романтичното осветление. Подобен ефект може да бъде постигнат и с няколко стратегически поставени огледалца за гримиране – на масата, близо до цветята, отстрани на леглото.  

8. Натурални удоволствия. Освежете стаята си с тропическо изобилие от храни или растения. Пазете се само от грешката да превърнете Вашия любим в някакъв Индиана Джоунс, проправящ си път през цяла джунгла.

9. Нещо надиплено. Опитайте да добавите движение към емоцията във Вашето любовно гнездо, било чрез полюшваща се завеса, било като просто като окичите Вашия обичан фикус с мъждукащи светлинки и го оставите да се люлее от лекия бриз.

10. Разчистете безпорядъка. Следните неща не са добре дошли в ничий будоар: снимки на мама, сметки за тока, телевизорът (повтаряме изрично), игриви домашни любимци, кошове за пране и разпилени чорапи!

www.sgrada.com
Списък на статиите
15.04.2010 - Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010 - Килим замества мебелите?
14.04.2010 - Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010 - Вградените мебели
14.04.2010 - Митове за мебелите от дърво
14.04.2010 - Стилът на банята
14.04.2010 - Йо-йо маса
14.04.2010 - Грижи за меката мебел
13.04.2010 - Кога да поръчваме мебели?
12.04.2010 - Идеи за модерен дом
Статии, съдържащи думите: мебели, обзавеждане, килим, матрак, Интериор дизайн, секс, ароматерапия, оръжие, парфюми
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap