485 статии
Събота, 14. Декември 2019
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Още статии

Как с целувка да удвоим насладата от секса
19.02.2008
Как с целувка да удвоим насладата от секса


Целувката е неизменна част от всяка връзка. Тя е първото, с което се разкриват чувствата. Тя е първото трепетно докосване до любовта. Тя е и източник на неочаквани опияняващи удоволствия. Как да целуваме партньора си така, че да накараме цялото му тяло да потръпва?

Класическите целувки

По устните...

Любовните сцени във филмите непрекъснато използват този тип целувка, за да подчертаят невероятната сила на любовта между героите.

Ние обаче, в своето забързано ежедневие, все по-рядко съумяваме да изпитаме и да се насладим докрай на тази така “експлоатирана” целувка. Обикновено прескачаме “подготовката”, забравяме за “закачката” и направо минаваме към френската или засмукващата целувка, а трябва да имаме повече търпение, ако искаме да оценим този разтърсващ допир. Овладейте за миг страстта си!

Забавете темпото, доближете се максимално до любимия, леко разтворете устни и почувствайте как дъха му ви гали. Целунете го нежно и бавно се отдръпнете назад. Оближете се, за да усетите вкуса на устните му, който се е запечатал по вашите! И така, с влажни и още по-меки устни, го целунете отново, но този път страстно и за дълго!

По шията ...

Не сте ли се питали защо при тази целувка, като че през цялото ви тяло минава ток?!? Ами, защото точно тази зона е осеяна от капилярчета и вени, които снабдяват мозъка с необходимата му кръв и кислород.

Доброто оросяване на кожата я прави много чувствителна и тя усеща три пъти по-силно всяко докосване. Ако пък не изпитвате нищо толкова разтърсващо, то не се отчайвайте!

Можете да събудите чувствителността на кожата си чрез много практика! Помолете партньора си да обсипе с нежни целувчици цялата ви шия. Нека след това да нарисува с език дълга права от рамото до ухото ви и пак да ви покрие с малки целувки.

Следващото, което трябва да направи, е да приложи “целувката на вампира”, като леко забие зъби в нежната ви бяла шия! Имайте търпение, удоволствието идва бавно, но пък сами ще се убедите, че си е заслужавало да почакате.

Еротичните целувки ...

Тези целувки възбуждат и карат кръвта да закипи. Тялото се приготвя за онова, което следва, а усещането как нараства сексуалното желание само по себе си е истинска наслада.

Би било жалко да минете направо към “същинските неща”, без да изпитате всяко едно от удоволствията по пътя към седмото небе!

В устата ...

Това е френската целувка – много еротична и възбуждаща, защото имитира самия полов акт. Езикът на вашия партньора прониква в устата ви и телесните сокове се смесват точно, както когато се любите. Ето защо тази целувка е толкова чувствена и възбуждаща.

Възползвайте се и въздействайте с език на венците, небцето, зъбите и устните на любимия си. Така вече ще можете съвсем убедително да твърдите, че познавате и кътните му зъби!

По зърната на гърдите ...

За съжаление, мъжете често забравят за зърната на женските гърди, а те така обичат да бъдат целувани, облизвани, засмукани, галени.

Дори и силният пол си признава, че нежните целувки в тази зона от тялото доставят голямо удоволствие. Изследване на университета в Маями сочи, че играта със зърната задължително води до силен оргазъм.

Защо да се лишаваме от това така приятно стимулиране? Дори само няколко минути “масаж” са достатъчни, за да ви накарат да изпитате силни и непознати наслади!

По пениса ...

Сигурно си мислите, че нямате нужда от нашите съвети. Не бъдете толкова сигурни! Някои жени изобщо не обичат фелациото, но освен нея има толкова много възможности да въздействате на тази най-силно въздействаща ерогенна зона.

Целувките ви могат да са нежни, леки и едва осезаеми, или пък горещи, разтърсващи и страстни.

Изберете мястото : най-чувствителна е главичката на пениса, тъй като именно там са разположени невероятно много корпускули на насладата. Но преди да стигнете до това така чувствително място, бихте могли да експериментирте! Вижте какви реакции ще предизвикате у партньора си, като обсипете с целувки слабините, тестисите или пък ствола на пениса му.

Тези целувки са толкова възбуждащи! Всъщност, мъжът се отпуска и настройва тялото си за плътски удоволствия именно чрез ласките, с които вие го дарявате. Ето защо не трябва да пестите целувките си, както по устните, шията и гърдите му, така и по пениса му!

Нежните целувки

По корема ...

Коремът е доста чувствителна и нежна зона, тъй като не е защитена от кости като гърдите или хълбока. Трябва, подсъзнателно, да имаш голямо доверие на онзи, когото ще оставиш да го докосва.

Забелязали ли сте, че когато някое животно ви позволи да го погалите по корема, то така ви засвидетелства доверието си. А не забравяйте, че ласките и целувките по корема могат да бъдат и страшно възбуждащи, особено когато слизате бавно към най-силно ерогенната зона – пениса!

По вътрешната страна на бедрата и свивката на коленете

Там кожата е бяла, мека, нежна, но и чувствителна - не е загрубяла, защото рядко я излагаме на слънце. А и всички части от тялото, при докосването на които изпитвате гъдел, са потенциални ерогенни зони.

Само крачка дели смеха при гъделичкане от усмивката на сластно удоволствие! Гъделичкайте с език, целувайте нежно и превърнете в игра интимните си отношения!

Зоните, които забравяме ...

Някои местенца от тялото на вашия любим са истински късметлии – често ги обсипвате с целувки и те са доволни, чувстват се специални и се възбуждат.

А други, които силно желаят да им се обърне поне малко внимание, остават незабелязани. Жалко е да ги пропускате, защото те биха ви зарадвали, като доставят неподозирано удоволствие на партньора ви. Те знаят как да ви се отблагодарят! С милувка или пък усмивка!

Целувка по лицето ...

Като оставим настрани “приятелските” целувки по бузите и “любовната” по устните, то лицето често бива оставяно “на сухо”. Всъщност, то е онази част от тялото ни, която приема и отдава най-много информация и така участва най-активно в общуването с околните. Клепачите, чиято кожа е толкова нежна и чувствителна, имат нужда само от една целувка, са да се почувстват отпочинали.

Целувките по слепоочието, корените на косата и веждите ни карат да се отпуснем и насладим на близостта! Не забравяйте и шепненето, което добавя още удоволствия. Учените твърдят, че мъжете обичат “с очите”, а жените “с ушите”. Изследванията показват, че нежните думи, нашепвани по време на любовната игра, разпалват страстта и направо влудяват дамите!

По краката ...

Според книгите за акупунктура, цялото тяло на човека е изобразено на стъпалото на крака. Ето защо, когато разтривате стъпалата на любимия си, ще накарате цялото му тяло да се отпусне и да се почувства добре... готово за подвизи! А и ако се качвате все по-нагоре – глезените, коленете, бедрата ... ще стигнете до главната ерогенна зона, която вече ще ви очаква!

По ръцете …

Заедно с устните, ръцете са онези части от нашето тяло, които възприемат най-добре допир. Това е и причината те най-добре да възприемат и да се наслаждават на целувките ви.

От една страна, когато целувате ръцете на своя любим му засвидетелствате уважението си, но от друга това е и начин ръцете му да си отпочинат за миг, преди отново да ви погалят!

Трябва да знаете, че учените са доказали с многобройни експерименти, че целувките и ласките удължават живота! Всяко нежно докосване увеличава притока на кръв на съответното място и оросява клетките, което удължава продължителността на живота им!

А сега няколко трика, които ще го накарат да иска още и още ... целувки!

1.Целунете го в момент, в който изобщо не очаква! Изненадайте го! А след това се отдръпнете сякаш нищо не е станало. В зависимост от ситуацията, ако ви е изпратил до вас, например, можете и да побегнете – точно като Пепеляшка!

Единственото, за което ще мисли и мечтае до следващата ви среща, ще е как пак да усети нежния допир на устните ви!

2.Приближете се бавно към него и той несъзнателно ще затвори очи в очакване да го целунете. Но вместо това, нека усети само дъха ви и веднага след това докоснете с устни брадичката му.

Той ще се изненада, но не спирайте! Целунете го нежно по клепачите, бузите, слепоочията ... навсякъде, но не и по устните. Разтопен от ласките ви, няма да издържи и сам ще си вземе тъй дълго очакваната целувка.

3.Искате любимия ви да почувства колко силно го желаете? Изберете момент, в който той не е близо до вас. Започнете с поглед да следите всяко негово движение. Не след дълго той ще усети, че го наблюдавате.

Ще се смути и ще ви погледне, за да разбере какво става. Тук трябва да действате на мига! Приближете се бързо и го целунете страстно! След първоначалното си смайване, той ще се опомни и на свой ред ще ви дари с гореща целувка ... и още нещо!

4.Наведете се към него и започнете тихо да шепнете на ухото му какво мислите да направите след малко. Описвайте му подробно всеки свой жест и той няма да устои на изкушението! Ще започне пръв да ви обсипва с целувки!

5.За миг се направете на недостъпна! Когато той започне да ви целува, отдръпнете се игриво. При всеки негов следващ опит да ви целуне, го оставяйте само леко да докосва крайчеца на устните ви!

Все пак не продължавайте много дълго тази игра, а се отпуснете в силните му обятия и се насладете на пламенната му целувка!

Списък на статиите
15.04.2010 - Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010 - Килим замества мебелите?
14.04.2010 - Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010 - Вградените мебели
14.04.2010 - Митове за мебелите от дърво
14.04.2010 - Стилът на банята
14.04.2010 - Йо-йо маса
14.04.2010 - Грижи за меката мебел
13.04.2010 - Кога да поръчваме мебели?
12.04.2010 - Идеи за модерен дом
Статии, съдържащи думите: мебели, обзавеждане, килим, матрак, Интериор дизайн, секс, ароматерапия, оръжие, парфюми
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap