485 статии
Вторник, 26. Май 2020
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Още статии

Няколко разпространени мита за жените и секса
19.02.2008
Няколко разпространени мита за жените и секса


1. Колкото по-дълга любовна игра, толкова по-голямо удоволствие от секса.

Всъщност любовната игра е важна, да, ние жените обичаме да ни се обръща внимание, да ни се покаже, че сме желани, че мъжа до нас не иска само да ни вкара в леглото си, а ни се наслаждава както когато сме без дрехи, така и и когато сме с такива. НО когато се прекалява с прегръдките и целувките при достатъчно ясно показано желание за секс, това почва да става досадно и лееко да дразни. Най-много накрая момичето до вас да постъпи както една моя позната - да ви каже: “Ти ще ме чукаш ли или да си ходя?”.

2. Колкото по-продължителен секс, толкота по-задоволена остава жената.

На никоя жена не би й било приятно партньорът й да свърши за 2 минути, но ако сексът продължи твърде дълго, всяка жена започва да си мисли: “Няма ли най-сетне да свършва”. Говорила съм си с много жени за това и също така сме се възмущавали, заедно с две приятелки, на разказа на една друга позната, която разправяше, как гаджето й я “клатил цели 2 часа!”.

3. Всяка жена умира за мъж с голям пенис.

Ако имаш 10 см. луфт между краката може би това би ти била мечтата (неможейки да усетиш нищо друго) и то само ако говорим за дебелината. Нормалните момичета предпочитат скромните размери (забележете не казвам малки!). Колко пъти съм слушала разкази от жени за това, колко са намразили свирките поради надареността на партньора си. Също така много по-млади момичета са ми казвали колко ги е боляло и е било по-скоро неприятно, отколкото хубаво.

4. Ако имаш голям пенис 100% ще докараш партньорката си до оргазъм.

Каквото и да ти е дала природата, ако си схванат като дърво няма да направиш нищо. При това по-голямото удоволствие идва от дебелината, а не от дължината. Ако ще 35 см да ти е, тъй или иначе няма да може да влезне целия. Освен може би в задника на Азис…

5. Жените обожават свирките.

Реално жените, обичащи свирките, са доста малко. Много от тези, които ги правят, го чувстват по-скоро като неприятно задължение. Ако имаше начин, повечето жени биха избегнали фелациото. Познавам момичета, които дори ги е гнус от това. Интересното е, че повечето жени се стремят да оставят партньора си с впечатление, че това, което правят им е приятно, че дори и го обожават.

6. Жените обичат аналния секс.

Процентът на българките, практикуващи анален секс, определено е доста малък! А на тези, на които им харесва, е поне двойно по-нисък. Множеството притеснения, които поражда този вид секс, както и усещането за нечистоплътност, карат много жени да казват, че никога не биха го практикували. Тези, които са споделяли с мен, че са опитвали, са категорично отрицателно настроени. Много от тях са ми казвали, че не биха опитали отново. Може и да има такива жени, които да го харесват, но те са по-скоро изключение, а не правило. Този мит е дошъл от многото гледане на порно филми и твърде дългото лъскане, съпроводено с подобен сорт фантазии, от страна на тийнейджърите.

7. Приятелката ви свършва по 10 пъти на тек с вас.

Която и да ви го е казала, определено е излъгала. Не че множественият оргазъм не е нещо реално, просто 10 пъти… о, я стига! Това са приказки от страна на жените, целящи да повдигнат мъжкото самочувствие. Истините винаги излизат в разговорите “по женски”. Слушала съм истории за едно и също сексуално преживяване, от двамата участници в него, разказани независимо един от друг и.. все едно слушаш два разказа за напълно различни случаи.

8. Приятелката ви абсолютно винаги свършва с вас.

Както се казва - е такова животно нема! Това отново са обичайните приказки за повдигане на самочувствието, подплътени най-вероятно от актьорско изпълнение, достойно за оскар. Ако жените влагаха и 1% от силите, които им отнема симулирането, в обяснение на това, което им харесва, реалните резултати щаха да са многократно по-задоволителни (да се приема буквално).

9. Силният оргазъм винаги е придружен от силни викове.

Още един мит, създаден вследствие на много гледане на порно. Наистина има и такива жени, които викат страшно силно, че дори и псуват като каруцари, но има и такива, които стененат и мъркат като котенца.

10. Жените не искат да правят секс, когато са неразположени.

Всъщност тогава жените са най-разгонени, но от друга страна се чувстват нежелани и точно това ги спира да си поискат. При това е общоприето и мнението, че мъжете ги е гнус и не биха го направили, но както се казва, опре ли ножът до кокала, не съм чула за случай на отказ. Дори познати са ми разправяли как мъжете им сами са си искали, че дори и са искали да им правят конилингус.

 

Списък на статиите
15.04.2010 - Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010 - Килим замества мебелите?
14.04.2010 - Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010 - Вградените мебели
14.04.2010 - Митове за мебелите от дърво
14.04.2010 - Стилът на банята
14.04.2010 - Йо-йо маса
14.04.2010 - Грижи за меката мебел
13.04.2010 - Кога да поръчваме мебели?
12.04.2010 - Идеи за модерен дом
Статии, съдържащи думите: мебели, обзавеждане, килим, матрак, Интериор дизайн, секс, ароматерапия, оръжие, парфюми
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap