485 статии
Четвъртък, 04. Юни 2020
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Още статии

“За” и “против
21.12.2007
“За” и “против": секса за една вечер
Podzaglavie

Колко пъти ви се е случвало да се изкушите  от неустоимия чар на някой сексапилен непознат и да се отдадете на страстите си без да се замисляте за последствията, без да се вълнувате как ще изглеждате, какво ще си помислят хората, без да давате обяснения и без да се ангажирате с обещания? Не ви се е случвало никога? Изкушавали сте се един-два пъти? Или пък това е вашият начин на живот?


От който и “тип” да сте, то това не ви определя нито като порядъчна, нито като развратна. През 21ви век сексуалните норми са толкова размити, че нищо не е забранено, нито пък има право да бъде осъдено. Това трябва да ни радва, защото всяка жена има свободата да избира начина си на живот, без да й тежат твърде много социалните норми. Сексът за една вечер отдавна не е табу и почти няма жена, която да не се е “възползвала” от него.
       Защо обаче го правим? Твърде е сложно да се формулират психологическите причини, просто защото те са разнообразни и е трудно да ги сложим под общ знаменател. Щом обаче сте стигнали до там, то вероятно има причина. Ние жените (с малки изключения) не сме така първосигнални като мъжете и щом видим хубав мъж, не си мислим веднага как да го напъхаме в леглото си. За нас е много по-приятно да пофлиртуваме, да усетим, че сме желани, да си поиграем с мъжа, да го предизвикаме и чак тогава може да помислим дали да действаме(стига да се е представил добре в опитите да сваля). Погледнете на това като на експеримент! Когато си лягате само за една вечер с някой, не се отдавайте на емоции и не търсете пластове от чувства. Забавлявайте се, гледайте на мъжа до вас като на играчка, която сте докопали за малко и е добре да вземете най-доброто от нея. Защо ли? Защото в тази ситуация той не гледа с по-различни очи на вас и е почти невъзможно за няколкото часа, в които сте разговаряли, той да си е представял бъдещия ви съвместен живот. Бъдете сигурни, че докато сте обяснявали колко зает човек сте, той ви е събличал в ума си и всичко, което ви е изприказвал е било само с тази цел. Затова, когато попаднете в подобна ситуация, покажете другото си аз, провокирайте, говорете и правете неприлични неща, отпуснете се максимално, бъдете неузнаваема. Колкото и грозно да звучи, използвайте мъжа, без да страдате от особени скруполи, така както вероятно доста пъти са постъпвали с вас.
            Но! Бъдете много предпазливи дали тази ситуация няма да ви постави в неловко положение и вместо доволна, няма да излезете наранена. Така например би се получило ако имате по-сериозни намерения към съответния  човек. Запомнете – никога не си лягайте от първата вечер с мъж, с който искате да имате връзка! Дори да звучи старомодно, един мъж никога не би ви взел на сериозно,ако още след първите няколко питиета се отзовете в леглото му, независимо, че вие може да го смятате за по-специален. След въпросната вечер вие ще сте в графа “само за секс”, така че е добре и вие да го поставите там. Не се очудвайте ако дори не ви поиска номера или не ви изпрати, все пак всичко е “пито-платено”.
           Един съвет – колкото и да ви изглежда предизвикателна идеята “секс за една вечер”, то помнете, че това не е за всеки. Не е изключено на следващата сутрин да се чувствате унизена и това преживяване да ви остави негативни спомени, независимо, че на предната вечер, след няколкото коктейла, сте убеждавали приятелките се колко много искате да си легнете “с ония сладур на бара”. Ако това се случи, погледнете по-леко на нещата, не се обвинявайте и травмирайте, а махнете с ръка и си кажете: “Е, поне и това пробвах.”


автор: Десислава Величкова
Източник: www.nonblond.com 

Списък на статиите
15.04.2010 - Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010 - Килим замества мебелите?
14.04.2010 - Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010 - Вградените мебели
14.04.2010 - Митове за мебелите от дърво
14.04.2010 - Стилът на банята
14.04.2010 - Йо-йо маса
14.04.2010 - Грижи за меката мебел
13.04.2010 - Кога да поръчваме мебели?
12.04.2010 - Идеи за модерен дом
Статии, съдържащи думите: мебели, обзавеждане, килим, матрак, Интериор дизайн, секс, ароматерапия, оръжие, парфюми
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap