485 статии
Понеделник, 09. Декември 2019
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )
Зумба е нов начин за натоварване фитнес е навярно най-слънчевият начин едновременно да разпуснете и да влезете във форма. След горещите ритми усмивка на удовлетворение ще грейне на лицата ви. Със сигурност.

Малко история
Зумба е съвсем ново явление. Това не пречи по никакъв начин да се превърне в мания, както за любителите на танците, така и за привържениците на фитнеса и аеробиката.

Действието се развива в Колумбия. В края на 90-те години на миналия век фитнес инструкторът Алберто Перес по „щастлива случайност" става откривател на Зумба. Тук е моментът да споменем, че освен инструктор, Перес е професионален танцьор и хореограф.
Преди час по аеробика, който води, Перес установява, че е забравил да вземе музиката, на чийто фон обичайно води тренировките си. Решава да импровизира със салса и меренге - музика, с която е израснал и която към момента носи със себе си.
Резултатът от тази импровизирана тренировка не закъснява. Останалото е история. И настояще. И бъдеще.

Зумба фитнес днес
От Колумбия, през Щатите, където е регистрирана и като търговска марка, днес на Зумба се радват хора с всякакви вкусове и предпочитания в 125 страни.
Към първоначалните салса и меренге, Перес добавя още горещи ритми. Мамбо, фламенко, танго, хип хоп, самба, ориенталски танци и изобщо всичко, което може да направи вашето зумба изживяване незабравимо.

Зумба тренировки могат да водят лицензирани инструктори.

Те владеят специфичните движения, които чудесно съчетават ритъма на музиката с аеробни упражнения. Музиката, на която се провежда Зумба също е специална. Представете си най-любимите летни хитове. Припомнихте ли си ги? Е, песните, на които се практикува Зумба е дори по-гореща и завладяваща.

Най-хубавото е, че със Зумба може да влезете във форма като на игра.
Или искате просто да се забавлявате? Защото Зумба е точно това. Едно пламенно забавление, което увлича по най-омагьосващия начин - чрез ритъма на танца.

Няма да усетите кога е минал часът. Че кой гледа времето, когато е на невероятно парти?
Вече споменахме, че Зумба е най-слънчевият начин да разпуснете и поддържате добра форма. Добрата новина е, че Зумба ще ви връща към онова лятно, прекрасно чувство на лекота и безгрижие всеки път, независимо от сезона.

Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap