485 статии
Вторник, 23. Април 2019
 
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Шест погрешни мъжки представи за женската сексуалност

16.03.2009
Шест погрешни мъжки представи за женската сексуалностВлизате ли в числото на онези всезнаещи и изкусни любовници, които си въобразяват и са убедени, че знаят всичко за сексуалните потребности на жените, за начините, по които могат да ги доведат до връхната точка на чисто удоволствие? В следващия текст ще откриете някой от най-разпространените грешни разбирания, който мъжете колекционират в своя “енциклопедичен справочник” на тема секс.


Грешка No. 1: Вие сте убедени, че знаете това, от което тя има нужда!
Много от мъжете си въобразяват, че техните настоящи партньорки харесват всичко онова, което бившите им гаджета са обичали. Ние разбира се няма да се излагаме пълни доказателства подкрепящи тезата, че всички жени се различават твърде много една от друга, просто ще ви я припомним.
Ако за вашата бивша приятелка е било изключително възбуждащ страстният секс под душа, то това може да не е сред предпочитаните практики на настоящата ви приятелка, която се наслаждава на нещо коренно различно.


Грешка No. 2: Наистина ли притежавате всичко онова, от което тя се нуждае?
Разбирането за женския оргазъм може да се възприема като сложно, комплексно понятие. Някой жени могат да достигнат до серия от оргазми за изключително кратък период от време, нещо отиващо отвъд бързината на всеки език или пръст.

Малките електрически приспособления могат да помогнат! Но мъжете обикновено мислят, че жените, които достигат до оргазъм само с вибратор имат сериозен проблем.


Експертите в сферата на сексуалността и на интимните взаимоотношения, съветват мъжете да променят своето негативно отношение към вибраторите: “Вибраторът може да бъде ваш помощник или асистент, а не заместник на мъжествеността ви".

Грешка No. 3: Жените усещат и преживяват сексуалния акт, както мъжете.
Дори усещането при проникването на мъжа в жената, е коренно различно при двата пола. Истината е, че за повечето жени, вътрешната част на влагалището е много по-малко чувствителна на стимулация, от останали по-външни части. Нещо повече, дори дълбокото и бързо проникване, може да бъде не толкова приятно за жените, колко за мъжете, тъй като жената би могла да се изпитва усещане подобно на това някой да я рита в стомаха.

Грешка No. 4: Познавате ли изцяло женската анатомия?
Повечето мъже за запознати с женския клитор, знаят къде могат да го намерят и въпреки това, те много често нямат представа и не разбират каква е неговата функция. Голяма част от представителите на силния пол все още споделят убеждението, че жените могат да достигнат до оргазъм само чрез вагинално проникване. Въпреки "сексуалната революция", която изтъква важността на клиторната стимулация преди повече от три десетилетия, мъжете често не обръщат внимание на фактите.
Ето защо, сексолозите съветват, да отделите повече внимание на женския клитор по време на сексуалния акт – обсъдете начина и степента със своята партньорка.


Грешка No. 5: Тя не е ви желае, когато...

Тази грешка частично се обвързва с предходната. а именно, че жените се различават по бързината, с която се „подмокрят”. Някой са по-бързи в това отношение, други по-бавни. В повечето случаи това зависи от менструалния цикъл, стреса, медикаментите, които те приемат. Фактът, че някоя жена не толкова „мокра”, колкото ви се иска и смятате че трябва да бъде, не означава, че тя не ви харесва или не ви желае силно.

Грешка No. 6: Мълчанието е злато!

Вие не трябва да бъде тихи по време на сексуалния акт. Ако често го правите, как мислите, че вашата партньорка би разбрала какво ви харесва повече и какво по-малко? Комуникацията е най-важното нещо за доставяне на максимално количество удоволствие.
Това, разбира се, не означава, че трябва да вземете ръката на приятелката си в своята и неотменно да я следвате. Поговорете с нея, тя може да ви покаже правилният път към постигане на оптимално количество удоволствия – например може просто да си поприказвате за нещата, които харесва тя и за онези, които предпочитате вие.

 

05.04.2011 12:25:12
nepoznatata
kakav e toia karuzar kadeto pi6i tia prostotii.Za vazpitanie na deza govori s toia prosta6ki ezik iskam da znam kak se vazpitavat. Tova MAGARE vonia6to e po dobre drug pat da ne siada da pi6e komentari

03.08.2010 21:38:30
Peter
Абе да вА запитам аз вас, нещастни безсрамни админи и мЪдераторчета - ВИЕ МОЗЪК В КУХИТЕ ЛЕЙКИ ИМАТЕ ЛИ ? КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА СЛАГАТЕ ТАКИВА БЕЗСРАМОТИИ БЕ ? КОЛКО ДЕЦА И ЧИСТИ ОЧИ ОСЛЕПИХТЕ, ЗНАЕТЕ ЛИ ? КОЛКО МОРАЛ И НРАВСТВЕНА-НЕОПЕТНЕНОСТ ОСКВЕРНИХТЕ ? КОЛКО СЪЗНАНИЯ ИЗВРАТИХТЕ ?... с тия долнопробни кучки и прочее мръсници ? МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ? ЗА ЗДРАВЕ НИ ГОВОРИТЕ, А ДЕФАКТО - НИЩИЧКО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА >>>ОПАЗВАНЕТО МУ<<< !!! КАК НЕ ВИ Е СРАМ !!! ПФУ ! ПРЕВЪРНАХТЕ ВСИЧКО ЖИВО В ДОЛНОПОРБНИ ВОАьОРИ !!! ОМАСКАРИХТЕ И НАЙ-ИНТИМНОТО, ДЕМОРАЛИЗИРАХТЕ И НАЙ-СВЕНЛИВИТЕ и НЕВИИНИ СЪЗДАНИЯ !!! ЗА ВАС СЪД НЯМА ЛИ БРЕ ЧИКИДЖИИ МРЪСНИ ?! М? СКОРО ДА СТЕ ЧЕЛИ "ЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО", чл.46, т.11 (в) и т.17 ... А? ДА ЗНАЕТЕ "КОЛКО Е ЛЕСНО НА ДНЕШНИТЕ РОДИТЕЛИ ДА ВЪЗПИТАТ ДЕЦАТА ТИ >>>НРАВСТВЕНО<<< ?" М? ЩО ЗА ИЗВЕРГИ СТЕ НЕ МОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ ?! БУКВАЛНО ОТРАВЯТЕ ВЪЗПРИЯТИЯТА НА ХОРАТА, РАЗЛАГАТЕ ГИ, УНИЩОЖАВАТЕ СПОСОБНОСТТА ИМ ЗА РАЗГРАНИЧЕНИЕ И САМОСЪХРАНЕНИЕ... И В СЪЩИЯ ТОЗИ МОМЕНТ НИ ПЛЕЩИТЕ - "ЛЕКУВАМЕ..." КАКВО ЛЕКУВАТЕ БРЕ САТАНИСТИ БЕЗСРАМНИ ????? АХ МАМИЧКАТА ВИ НЕДОКЛАТЕНА, ЛЕЛЕ ЕДИН ДЕН КАКВО "ЛЕЧЕНИЕ" ВИ ОЧАКВАААА... МАЛЕ - АКО СЪМ НА ВАШЕ МЯСТО ОЩЕ НА МОМЕНТА ЩЕ СИ РЕЗНА БЕЗСРАМНАТА ТИКВА ! ПФУ !!! КУРВАРИ и КУРВИ... ОБЕЗСРАМОТИХТЕ и ПОСЛЕДНОТО ИНТИМНО НЕЩО У ЧОВЕКА - ДОСТОЙНСТВОТО МУ !!! ЖЕНСКИ ЛИ ? ТОВА ЛИ НАРИЧАТЕ "ЖЕНСКИ" ? ТИЯ БУКЛУЦИ БАЗ КАПЧИЦА СРАМ ? ХА ! ВИЕ СТЕ ОЩЕ ПО-ЗЛЕ И ОТ ТЯХ ! ТЕ ПОНЕ СА ПРОДАЖНИ КУРВЕТИНИ, А ВИЕ СТЕ ЕДНО >>>НИЩО<<< !!! ВИЕ САМО ПЛАЩАТЕ ЗА ПРЕСТОЯ СИ В АДА !!! ЧЕСТИТО ! СПЕЧЕЛИХТЕ СИ НАЙ-"ТОПЛОТО" МЕСТЕНЦЕ ТАМ !
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap