485 статии
Понеделник, 01. Юни 2020
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Плоският корем в 7 стъпки

03.02.2009
Плоският корем в 7 стъпки


 

Плоското коремче не е мечта. Можете да го постигнете без много напрягане, насочете силите си към постоянството!

Зимата е, но няма място за излежаване. Започнете ли сега, ще настроите организма си към добра работа - и така до пролетта ще имате неустоимо и изящно плоско коремче! Давайте, ние ще ви стискаме палци!


Упражнение 1: Легнете по гръб, обхванете с ръце коленете си и опънете стъпала в шпиц. Старайте се да не отделяте кръста си от пода и стегнете коремните мускули. Задръжте. Това упражнение е за издръжливост.

Упражнение 2: Легнете на пода по гръб и свийте краката в коленете. Изпълнявайте коремни преси с изтегнати напред ръце, като те достигат нивото на коленете. Повторете упражнението до 30-тина пъти.

Упражнение 3: Седнете на пода, свийте едната си ръка в лакътя, а другата изпънете встрани. Със свитата ръка се извъртете настрани доколкото можете. В тази позиция десният ви крак трябва да е вдингат от пода и да е насочен в противоположна посока. Повторете упражнението в двете посоки по 20 пъти.

Упражнение 4: Отново застанете в легнало положение по гръб. Свийте краката в коленете и ги поставете на широчината на ханша. Поставете ръцете встрани от тялото, стегнете коремните и седалищните мускули и започнете да повдигате таза. Упражнението се повтаря до 30 пъти.

Упражнение 5: Заемете седнало положение на пода и свийте краката в коленете. Опънете стъпалата в шпиц. С ръце хванете задната част на бедрата и стегнете коремните мускули. След това наклонете тялото възможно най-назад и се върнете в изходна позиция. Повторете 10 пъти.

Упражнение 6: Отново в седнало положение, изпънете краката си напред, като ги държите събрани. Стегнете коремните мустули и започнете да изпълнявате наклони напред, като едновременно с това навеждате главата си в посока надолу. Хващайте при това глезените си с ръце. Повторете упражнението 20 пъти.

Упражнение 7: Заемете легнало положение по гръб, като не отделяте кръста си от пода. Свийте краката си в коленете, изпънете ръцете напред и започнете да изпълнявате коремни преси. В това упражнение повдигате само раменете и главата си. Повторете 30 пъти.
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap