485 статии
Неделя, 15. Септември 2019
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Епидемията

16.09.2008
Епидемията "ИЗНЕВЯРА"
 Трудно е да останеш верен след няколко години стабилна връзка. Но какви са причините,които ни карат да поглеждаме встрани.

37-годишен, женен, с две деца разказва своя класически случай:

„В началото на връзката ни, преди десетина години, правехме секс почти всяка вечер. А и вярвам, че тя също се забавляваше. С раждането на децата нещата се промениха. Все още се обичаме много, но тя сякаш се отдалечи от мен и като че ли не приема вече ролята си на любовница. Затова

търся навън това, което ми липсва вкъщи

Какво ни кара да прекъснем за ден, месец или завинаги доверието, така интимно и дълбоко, което сме изградили с половинката си? В повечето случаи мъжете изневеряват заради факта, че са сексуално незадоволени. За разлика от жените, които го правят, защото смятат, че половинката им вече не ги изслушва или защото смятат, че го познават вече твърде добре.

Мъжът не изпитва достатъчно удоволствие в прегръдките на жена си или твърди, че не му стига, и понеже все още имат желание, търсят „приключение" навън.

За жените обикновен флирт е равен на изневяра. Нищо ново под слънцето. Ако не броим начините за запознанства в интернет, които в последно време се превръщат в същинска епидемия. Освободеността на нравите, комерсиализирането на секса - изкушенията са навсякъде, възможностите да отдадеш тялото и сърцето си – безброй.

Човешкото същество по природа е полигамно

Но определението на жените и на мъжете за изневярата е различно. За един мъж да отиде при проститутка например няма нищо общо с изневярата. Но за жените това е пагубно. Същото мнение има жената и за мъж, който се самозадоволява. С други думи, за един мъж няма ли емоционален контакт, няма изневяра, докато за жената една невинна закачка с крак под масата с някоя непозната, е равна на измама.

Напоследък богатството на женската сексуалност все повече плаши мъжете. Дамите вече са задминали мъжете в изневерите. Между 40 и 50% от жените на планетата признават, че са изневерили на партньора си поне един път.

Най-доброто решение е да седнете и да поговорите за случилото се. Да откриете истинските причини и да ги отстраните, ако искате да спасите връзката си.

Ако ли не, всеки да тръгне по своя път.

Третият вариант, на който все още много малко хора се осмеляват, е да живеете

като приятели и да отгледате децата си

Няма нищо лошо всеки да си има малки тайни и да не задава въпроси на другия. Така ще запазите връзката си и ще отгледате децата заедно, ще сте щастливи и пълноценни хора. След известен период на взаимни „крачки встрани" се случва партньорите да се влюбят отново един в друг, оценявайки като за първи път качествата на собствения си партньор.
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap