485 статии
Събота, 20. Април 2019
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Перфектен секс - мит или реалност

16.06.2008
Перфектен секс - мит или реалност


  

Перфектен секс – мит или реалност?
1. Няма съвършенство – то е само в нашето въображение
Всички мъже и жени искат да изглеждат перфектни по време на секс - като супер моделите от рекламите. Ето защо често се притесняваме от въпроса: Как изглеждаме ние по време на секс?
Много хора, мъже и жени се чувстват нещастни заради една или друга част от тялото си. Затова не е изненада, че се притесняваме, когато сме интимни.
Но не бива да позволявате такива дребни неща и излишни комплекси да развалят удоволствието от хубавия секс.

2. Ключът за перфектния секс е във вътрешната увереност
Позитивната вътрешна нагласа ще Ви осигури перфектния сексуален живот. Съвършенството се крие в осъзнаването и увереността, която имаме за нашето тяло.
Спрете с незначителните притеснения и комплекси за тялото си и започнете да се чувствате истински привлекателни. Знаете ли как се случва това: мисъл, сила, действие.
Ще се изненадате от резултата.

3. Създайте положително мнение за себе си
Дори и голямото дупе може да бъде привлекателно.
Дженифър Лопес, която беше избрана за най-сексапилната жена, казва че нейния външен вид не е толкова важен. Това което я прави толкова привлекателна и секси е нейното вътрешно усещане за тялото и нейната увереност, че изглежда добре.
Може би си мислите, че за нея това е лесно, просто защото тя изглежда добре.

Но помислете, фигурата на Дженифър съответства ли на класическата представа за хубава фигура?
Не съвсем. Но въпреки това, нейното голямо дупе се превърна в най-голямото и предимство и чар.

Мъжете могат да се възползват от чара си
Американската звезда Брус Уилис далеч не е перфектния мъж – с корем, без коса, но въпреки това той все още е във фантазиите на много жени от всички възрасти.

Защо ли? Защото той е привлекателен заради самия себе си – самодоволно излъчване, секси глас и страхотен чар.

Ако се чувствате зле, ще изглеждате зле
Ако се чувствате зле, ще изглеждате зле. Но ако се чувствате привлекателна в „кожата си”, другите ще Ви възприемат по същия начин. И вие ще бъдете неустоими.

Така, че концентрирайте мисълта си върху тази част от тялото си, която считате за привлекателна. Помислете си коя е тя - дали това е косата, ръцете, устата, очите, бедрата, бюста …?

Осъзнайте я, повярвайте в нея и това ще Ви позволи да се гордеете, да я разкривате смело и естествено да получавате комплименти.

4. Всичко в нас е важно, не само тялото ни
Вярвайте и приемайте комплиментите на Вашите интимни партньори. Никога не казвайте, че не харесвате и мразите тялото си.
Запомнете, че желанието да имаме съвършена фигура и да изглеждаме перфектно в леглото е изкуствено създадено клише от модната индустрия.

Когато сме млади, нашето въображение е изпълнено с известни секс символи. Но никое проучване не може да установи, коя жена е перфектна за един мъж и обратното.
При всички случаи, преди секс Вашият партньор е направил предварително „проучване” на вашите качества и е взел решение, че иска да бъде с Вас!

Можете да бъдете сигурни, че в момент на разгорещеност вашият малък бюст или неговият голям корем, са нещо много привлекателно.

 

 

03.08.2010 21:41:39
Peter
Абе да вА запитам аз вас, нещастни безсрамни админи и мЪдераторчета - ВИЕ МОЗЪК В КУХИТЕ ЛЕЙКИ ИМАТЕ ЛИ ? КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА СЛАГАТЕ ТАКИВА БЕЗСРАМОТИИ БЕ ? КОЛКО ДЕЦА И ЧИСТИ ОЧИ ОСЛЕПИХТЕ, ЗНАЕТЕ ЛИ ? КОЛКО МОРАЛ И НРАВСТВЕНА-НЕОПЕТНЕНОСТ ОСКВЕРНИХТЕ ? КОЛКО СЪЗНАНИЯ ИЗВРАТИХТЕ ?... с тия долнопробни кучки и прочее мръсници ? МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ? ЗА ЗДРАВЕ НИ ГОВОРИТЕ, А ДЕФАКТО - НИЩИЧКО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА >>>ОПАЗВАНЕТО МУ<<< !!! КАК НЕ ВИ Е СРАМ !!! ПФУ ! ПРЕВЪРНАХТЕ ВСИЧКО ЖИВО В ДОЛНОПОРБНИ ВОАьОРИ !!! ОМАСКАРИХТЕ И НАЙ-ИНТИМНОТО, ДЕМОРАЛИЗИРАХТЕ И НАЙ-СВЕНЛИВИТЕ и НЕВИИНИ СЪЗДАНИЯ !!! ЗА ВАС СЪД НЯМА ЛИ БРЕ ЧИКИДЖИИ МРЪСНИ ?! М? СКОРО ДА СТЕ ЧЕЛИ "ЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО", чл.46, т.11 (в) и т.17 ... А? ДА ЗНАЕТЕ "КОЛКО Е ЛЕСНО НА ДНЕШНИТЕ РОДИТЕЛИ ДА ВЪЗПИТАТ ДЕЦАТА ТИ >>>НРАВСТВЕНО<<< ?" М? ЩО ЗА ИЗВЕРГИ СТЕ НЕ МОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ ?! БУКВАЛНО ОТРАВЯТЕ ВЪЗПРИЯТИЯТА НА ХОРАТА, РАЗЛАГАТЕ ГИ, УНИЩОЖАВАТЕ СПОСОБНОСТТА ИМ ЗА РАЗГРАНИЧЕНИЕ И САМОСЪХРАНЕНИЕ... И В СЪЩИЯ ТОЗИ МОМЕНТ НИ ПЛЕЩИТЕ - "ЛЕКУВАМЕ..." КАКВО ЛЕКУВАТЕ БРЕ САТАНИСТИ БЕЗСРАМНИ ????? АХ МАМИЧКАТА ВИ НЕДОКЛАТЕНА, ЛЕЛЕ ЕДИН ДЕН КАКВО "ЛЕЧЕНИЕ" ВИ ОЧАКВАААА... МАЛЕ - АКО СЪМ НА ВАШЕ МЯСТО ОЩЕ НА МОМЕНТА ЩЕ СИ РЕЗНА БЕЗСРАМНАТА ТИКВА ! ПФУ !!! КУРВАРИ и КУРВИ... ОБЕЗСРАМОТИХТЕ и ПОСЛЕДНОТО ИНТИМНО НЕЩО У ЧОВЕКА - ДОСТОЙНСТВОТО МУ !!! ЖЕНСКИ ЛИ ? ТОВА ЛИ НАРИЧАТЕ "ЖЕНСКИ" ? ТИЯ БУКЛУЦИ БАЗ КАПЧИЦА СРАМ ? ХА ! ВИЕ СТЕ ОЩЕ ПО-ЗЛЕ И ОТ ТЯХ ! ТЕ ПОНЕ СА ПРОДАЖНИ КУРВЕТИНИ, А ВИЕ СТЕ ЕДНО >>>НИЩО<<< !!! ВИЕ САМО ПЛАЩАТЕ ЗА ПРЕСТОЯ СИ В АДА !!! ЧЕСТИТО ! СПЕЧЕЛИХТЕ СИ НАЙ-"ТОПЛОТО" МЕСТЕНЦЕ ТАМ !
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap