485 статии
Четвъртък, 13. Декември 2018
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

интимно

15.01.2008
10 признака, че се нуждаете от секс... незабавно!Защо правим секс? Струва ви се, че отговорът е очевиден: за да получим удоволствие. Или за продължаване на рода. Ще се изненадате да разберете, че все повече хора използват секса като най-приятното и евтино средство, за да се отърват от маса проблеми...
1. Имате постоянна депресия и всичко наоколо страшно ви дразни
По време на секс настроението значително се подобрява. Освен чисто психологическото удовлетворение в процеса на половия акт, в организма се отделя хормона ендорфин, отговарящ за доброто настроение и позитивното възприемане на света от човека. Някои изследователи твърдят, че подобряването на настроението е свързано с изменение на хормоналния статус на организма, обусловен от активизирането на някои центрове в главния мозък. Всъщност нещата са много прости: от качествен секс настроението се подобрява на химично ниво – и за това не е необходимо да полагате никакви особени усилия, освен – “отпусни се и изпитай удоволствие”.
2. Нещо все ви боли
Сексът снижава прага на усещане на болката! Преди оргазъм в кръвта на човек се отделя хормона окситоцин, под действието на който се образуват болкоуспокояващи ендорфини – естествен аналог на морфина. А при жените специално, секса способства за изработването на естрогени, които подтискат болките, свързани с пред-менструалния синдром. Така че сексът е вероятно най-доброто болкоуспокояващо.
3. Не сте доволна от теглото си, постоянно сте на диета, но това въобще не ви помага да отслабнете
Леглото – това е най-доброто спортно съоръжение, изобретено от човека! У възбуден човек честотата на пулса се увеличава от 70 до 150 удара в минута – това е както при тежкоатлетите, в момента на вдигане на щанги. Един полов акт изгаря примерно толкова калории, колкото 15 минути бягане с добро темпо – но колко първото е по-приятно от второто! За 30 минути секс се изгарят 200 калории, т.е. – ако се занимавате ежедневно, това прави половин кг. за седмица! А за месец?
4. Редовно прихващате всевъзможни вируси
Укрепете имунитета си с помощта на секс! В кръвта на хората, които правят секс редовно, се съдържат 30% повече антитела, отколкото при въздържателите. Затова сексуално активните дами и господа много по-рядко хващат грип, простуда и други инфекциозни заболявания. Що се отнася до болестите, които могат да се хванат пък от секс – отговорът е очевиден: презерватив.
5. Не ви устройва размера на гърдите ви
Невероятно, но факт: редовните занимания със секс увеличават гърдите. Работата се състои в това, че когато сте възбудена се усилва кръвообращението и гърдите могат да се увеличат с 25%!
6. Паметта ви често ви подвежда, лошо усвоявате информацията
Трудно за вярване, но с всеки оргазъм IQ-то на жената се увеличава. Американски учени, постоянно изследващи сексуалните възможности на двуногите изясняват, че по време на оргазъм кръвообращението в организма достига пределно максимална скорост и обогатената с кислород кръв бързо достига всички органи, в това число и главния мозък. А центърът на управление на хормоналната система – хипоталамусът – контролира също и работата на центъра на паметта и обучението.
7. Мъчи ви безсъние
Нарастващото по време на секс ниво на хормона окситоцин има силен успокоителен ефект и се явява прекрасно сънотворно с естествен произход.
8. Не ви харесва тонуса на кожата на тялото
По време на секс практически се тренират всички мускулни групи. И особено такива важни за жената, като мускулите на таза, бедрата, корема, ръцете. Освен това по време на секс в кръвта се отделя и хормонът тестостерон, благоприятно въздействащ на опорно-двигателния апарат. Още – редовният секс прави осанката по-красива, а 20 минути секс се равняват на половин-часова сутрешна физ-зарядка.
9. Откривате все нови признаци на остаряване по лицето си
При редовен секс в организма на жената се увеличава съдържанието на важния за нея колаген, който – както е известно – прави кожата по-гладка и мека. А изработеният от организма по време на полов акт акт прогестерон избавя лицето от пъпки. Според американски изследователи, двойки, които постоянно правят любов (е, поне минимум 3 пъти седмично), след навършване на 30 г. винаги изглеждат с две-три години по-млади от връстниците си, които са въздържатели.
10. Постоянно сте недоволна от себе си
Всяка минаваща покрай вас добре-изглеждаща жена, особено ако е по-млада, предизвиква тихо раздразнение и ви скапва настроението за цял ден...Само един хубав секс може да ви излекува. Когато един желан мъж ви каже, че сте най-прекрасната жена на света и ви го докаже с дела, накрая ще престанете да мислите за това, колко излишни килограма имате и как кожата ви не е като едно време. Когато сте желана от мъж, много по-лесно ще приемете и заобичате себе си!

 

Източник: www.tia.bg

 

22.07.2014 03:45:29
QuTkcNyMi08
Thinking like that is really impsrseive

22.07.2014 02:02:08
VVfX5bi8s
Felt so hopeless looking for answers to my quusniots...entil now.

03.08.2010 21:46:18
Peter
Абе да вА запитам аз вас, нещастни безсрамни админи и мЪдераторчета - ВИЕ МОЗЪК В КУХИТЕ ЛЕЙКИ ИМАТЕ ЛИ ? КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА СЛАГАТЕ ТАКИВА БЕЗСРАМОТИИ БЕ ? КОЛКО ДЕЦА И ЧИСТИ ОЧИ ОСЛЕПИХТЕ, ЗНАЕТЕ ЛИ ? КОЛКО МОРАЛ И НРАВСТВЕНА-НЕОПЕТНЕНОСТ ОСКВЕРНИХТЕ ? КОЛКО СЪЗНАНИЯ ИЗВРАТИХТЕ ?... с тия долнопробни кучки и прочее мръсници ? МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ? ЗА ЗДРАВЕ НИ ГОВОРИТЕ, А ДЕФАКТО - НИЩИЧКО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА >>>ОПАЗВАНЕТО МУ<<< !!! КАК НЕ ВИ Е СРАМ !!! ПФУ ! ПРЕВЪРНАХТЕ ВСИЧКО ЖИВО В ДОЛНОПОРБНИ ВОАьОРИ !!! ОМАСКАРИХТЕ И НАЙ-ИНТИМНОТО, ДЕМОРАЛИЗИРАХТЕ И НАЙ-СВЕНЛИВИТЕ и НЕВИИНИ СЪЗДАНИЯ !!! ЗА ВАС СЪД НЯМА ЛИ БРЕ ЧИКИДЖИИ МРЪСНИ ?! М? СКОРО ДА СТЕ ЧЕЛИ "ЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО", чл.46, т.11 (в) и т.17 ... А? ДА ЗНАЕТЕ "КОЛКО Е ЛЕСНО НА ДНЕШНИТЕ РОДИТЕЛИ ДА ВЪЗПИТАТ ДЕЦАТА ТИ >>>НРАВСТВЕНО<<< ?" М? ЩО ЗА ИЗВЕРГИ СТЕ НЕ МОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ ?! БУКВАЛНО ОТРАВЯТЕ ВЪЗПРИЯТИЯТА НА ХОРАТА, РАЗЛАГАТЕ ГИ, УНИЩОЖАВАТЕ СПОСОБНОСТТА ИМ ЗА РАЗГРАНИЧЕНИЕ И САМОСЪХРАНЕНИЕ... И В СЪЩИЯ ТОЗИ МОМЕНТ НИ ПЛЕЩИТЕ - "ЛЕКУВАМЕ..." КАКВО ЛЕКУВАТЕ БРЕ САТАНИСТИ БЕЗСРАМНИ ????? АХ МАМИЧКАТА ВИ НЕДОКЛАТЕНА, ЛЕЛЕ ЕДИН ДЕН КАКВО "ЛЕЧЕНИЕ" ВИ ОЧАКВАААА... МАЛЕ - АКО СЪМ НА ВАШЕ МЯСТО ОЩЕ НА МОМЕНТА ЩЕ СИ РЕЗНА БЕЗСРАМНАТА ТИКВА ! ПФУ !!! КУРВАРИ и КУРВИ... ОБЕЗСРАМОТИХТЕ и ПОСЛЕДНОТО ИНТИМНО НЕЩО У ЧОВЕКА - ДОСТОЙНСТВОТО МУ !!! ЖЕНСКИ ЛИ ? ТОВА ЛИ НАРИЧАТЕ "ЖЕНСКИ" ? ТИЯ БУКЛУЦИ БАЗ КАПЧИЦА СРАМ ? ХА ! ВИЕ СТЕ ОЩЕ ПО-ЗЛЕ И ОТ ТЯХ ! ТЕ ПОНЕ СА ПРОДАЖНИ КУРВЕТИНИ, А ВИЕ СТЕ ЕДНО >>>НИЩО<<< !!! ВИЕ САМО ПЛАЩАТЕ ЗА ПРЕСТОЯ СИ В АДА !!! ЧЕСТИТО ! СПЕЧЕЛИХТЕ СИ НАЙ-"ТОПЛОТО" МЕСТЕНЦЕ ТАМ !
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap