485 статии
Понеделник, 01. Юни 2020
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Интимно

15.01.2007 8
Защо всяка жена трябва да има красиво бельоИ кои са най-честите извинения за пренебрегването му.
Смятате, че сте твърде дебела, стара или грозна, за да носите красиво бельо. Добре, малки, големи и още по-големи момичета, слушайте внимателно: време е да изхвърлите овехтелите бикини и избелели сутиени. Прочетете кои са най-честите извинения, които жените използват, за да избегнат по-провокативното бельо. И помислете върху причините защо тези извинения са... да го кажем направо – тъпи!
Извинение 1: Само моделките изглеждат добре с красиво бельо
Да изглеждаш добре е резултат от това да се чувстваш добре. Увереността не идва от перфектните крака или от размера на талията, а отвътре. Или отдолу – под дрехите.
Извинение 2: Красивото бельо струва много пари
При секси-бельото не става въпрос за пари, а за усещане. В този смисъл, марката няма значение, а това как се чувствате. Разбира се, може да намерите много “горещи” модели на съвсем прилични цени. Тайната е, да не се опитвате да сте прекалено практична в избора и задължително да имате няколко модела сутиени, от които поне един да е разкошно-секси-дантелен. Хей, нали се сещате, че памучните бикини не се вписват в картинката!
Извинение 3: Не съм секси-тип
А какво е секси тип, моля? Не само дантеления сутиен може да бъде секси – понякога още по-секси са момчешки тип боксерки и камизолка. Това, което се иска от вас е да установите коя е онази част от тялото ви, която искате да подчертаете. И нещо много основно: не чакайте да отслабнете – почувствайте веднага какво означава “секси”.
Извинение 4: Бельо – какво толкова
Да, никой не го вижда. Само че бельото е първото нещо, което слагате върху тялото си и последното, което сваляте – дребен факт, който има огромно значение за това, с какво усещане започвате и приключвате деня. Освен това, усещането за нежен сатенен допир до тялото ще ви дава усещане за лукс цял ден, да не говорим за игривото пламъче в очите ви, които ще ги кара да греят... Поне пробвайте!


Източник: www.tia.bg
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap