485 статии
Вторник, 02. Юни 2020
 
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

интимно

15.01.2007
Секс-грешките на жените


Ако нещо такова като секса е хубаво, то никога не е достатъчно. Същевременно обаче сексуалните отношения са причина за повече кавги, оплаквания и недоразумения между партньорите, отколкото каквото и да било друго.
В този материал не става въпрос за митове, а за реални грешки, които жените често допускат и така саботират любовния си живот. Да видим кои са основните:
1. Приемате, че той е “винаги готов” за секс
Може и да е вярно за тийнейджърите, но съвсем не е задължително за мъжете. Веднъж след като мъжът е навлязъл в 20-те, вече твърде много неща се съревновават за енергията му. Стрес от работа, сметки, ежедневие и още редица други неща може да подтискат сериозно либидото му. Мъжът не е просто вибратор, който може да включите във всеки един момент. Това не означава, че той повече не ви желае – просто наистина е вероятно да не е в настроение.
2. Смятате, че сексът свършва, когато и той свърши
Само защото той е бил «препълнен» не означава, че и вие сте. Дайте му да разбере, че вие още не сте готова и му помогнете да намери начин да довърши работата си, използвайки устни, ръце и... пр.
3. Срамувате се от тялото си
Цифрите на кантара не са това, което ви се иска. Затова избягвате секса - защото смятате, че тялото ви ще го отблъсне. Или пък не става въпрос за килограми, а за отпуснатите ви след раждането гърди... Каквото и да е това, което на вас не ви харесва, не го вменявайте на него. Ако той иска да прави секс с вас, значи ви смята за секси.
4. Не му помагате да ви доставя удоволствие
Да бъде доставено удоволствие на една жена съвсем не е лесна задача. Така че – помогнете му, давайте му насоки – кога, къде, как, колко бързо и т.н.
Ако сте твърде срамежлива, за да му кажете на глас, измислете друг начин да го насочите. Не забравяйте, че комуникацията винаги е важна – а в секса е от ключово значение.
5. Реагирате остро на предложенията му да опитате нещо ново.
Няма нищо лошо в това да експериментирате нови неща в секса


Източник: www.tia.bg
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap