485 статии
Четвъртък, 09. Декември 2021
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Малката черна рокля

08.01.200 8
Малката черна рокля


Безспорно всеки е чувал за нея – малката черна рокля. Тя отдавна вече не е само част от облеклото, това е цяла концепция, култова вещ, която намира своето въплъщение във всяка епоха.

Още от времето на Коко Шанел, та до наши дни тя неизменно присъства в гардероба на всяка жена.

Независимо какви са днешните модни тенденции, жените продължават да се доверяват на този вечен гарант на безупречния стил, а по празниците популярността на черната рокля нараства десетки пъти.

Женското възхищение от тази обикновена, но гениална дреха не спира вече близо сто години. От самото появяване легендарната рокля е направила истинска революция в женския гардероб, придавайки на стила невиждана в тези времена черта – демократичност.

Черният цвят, неутрален и съблазняващ едновременно, позволява най-различни вариации и съчетания. Най-често те са просто необходими. В зависимост от това, с какво се съчетава, една и съща рокля може да изглежда и секси, и стилно, и траурно. Последното може да се получи като визуален ефект при тези, които избягват смелите съчетания.

Простотата на кройката създава огромно поле за фантазии с различни детайли и аксесоари. Тук на първи план излизат умението да се съчетават стиловете, да се играе с различията и способността да се избягва обезличаването.

Най-удачния и актуален вариант е съчетанието на малката черна рокля с бродирано сако и обувки на ток. Обличайки тази рокля, е необходимо да намерите тънката граница между небрежността и елегантността, за да изглеждате еднакво хармонично, както през деня, така и вечерта.

Всякакви метаморфози с тази дреха стават за секунди. Достатъчно е да облечете отгоре обикновено сако – и може да тръгвате за офиса.

Кожена яка и брошка със скъпоценни камъни или тяхна имитация – и роклята мигновено се превръща в стилен вечерен тоалет.

Класическият вариант, който може да направи елегантна всяка жена е: малка черна рокля, скромна перлена огърлица, тънък бежов чорапогащник и черни обувки на висок ток. 


Изочник: www.jenabg.com
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap