485 статии
Четвъртък, 09. Декември 2021
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Звезден прах

21.12.2007
Брад Пит се връща при Дженифър ? 


Ейтакива новини като топъл хляб се продават! Преди по-малко от 24 часа немското списание "In" публикува снимков материал, нa който ясно се вижа как Брад Пит и бившата му съпруга Дженифър Анистън обядват в небезизвестния "Four seasons", като масата, която бяха резервивали предварително, се отличаваше с белега "най-забутана" в луксозния ресторант. Да й "завидиш"... на масата! Да завидиш очевидно и на Брад, който вече 4-та година не може да си седне на дупето и скок-подскок от трън, та на глог! 
    Ще ви припомня, че Приятелката и Mr. Pitt бяха семейство близо 5 години, докато не се появи и Тя! Многодетната Джоли! Дженифър никога не е крила пред медиите нежеланието си да роди дете на този етап от живота си. Това от своя страна направи съпруга й несигурен - както в нея и връзката им, така и в самия себе си! За разлика от "Рейчъл" той винаги е споделял, че най-голямата му мечта е да има дете от Дженифър. За интелигентен мъж като него е напълно нормално семейството да се размножава, особено при наличие на "изпепеляваща любов". Да, обаче за мадам Анистън кариерата бе на първо място, за което в момента съжалява, повярвайте ми!
    Интересното в случая е, че попринцип мъжете са кариеристите в едно семейство, а жените са тези, които плачат за любов, деца и разбирателство между съпрузите. Както обаче сте разбрали - става ли въпрос за холивудска двойка, няма нищо невъзможно!
    Последва раздяла, в чиито катализатор, спряганата за най-красива - Анджелина Джоли, се превърна на драго сърце. Напипала ахилесовата пета на Брад - децата, днес мадам му е "подарила" вече 4, от които 3 осиновени и едно биологично. Дали му е широко около врата на секспапилния актьор обаче? Някой беше казал "Внимавай какво си пожелаваш, защото понякога мечтите се сбъдват!". Звучи готино, а?
    И тъкмо, когато всички решиха, че по-перфектна двойка от тях няма, че по-дисциплинирани, отговорни, разумни и любвеобилни родители не съществуват, настана Ледена епоха... в отношенията им. Дали ги урочасаха, дали нещо друго - те си знаят. Факт e, че голямата любов между Брад и Анджелина, за които всички предричаха сватба, очевидно е мираж. Това го потвърждават именно снимките на Анистън и Пит, публикувани в гореспоменатото немско списание.
    Близо година из шоу-средите се говори все по-упорито, че макар красива, Анджелина не може да задържи Брад до себе си с нищо друго, освен с децата. Според приближен до двойката, след смъртта на майка си нежната половинка от "Бранджелина" станала неконтролируема и обсебваща. Постоянните й нервни изблици, дори пред децата, вкарали актьора в размисъл. Това ли е, което иска? Красива, но много неразбрана "другарка в живота" или не толкова красива, но много мила и отзивчива съпруга в лицето на бившата му - Дженифър Анистън?
    Дали обаче бившата би простила, след забития нож в гърба? Дали Анджелина ще прибегне до всякакви методи да задържи любимия си и дали въобще има доза истина в наскоро разнеслата се мълва, очакваме да разберем с голямо нетърпение!


Източник: www.skandalno.com
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap