485 статии
Вторник, 02. Юни 2020
 
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Фитнес

19.12.2007
Защо да изберем да тренираме с личен фитнес инструктор?

Защо трябва да тренираме с личен инструктор?


Първо ще Ви разкажа малко от моята история, когато стъпих за първи път във фитнеса, и като по вечето начинаещ-без да знам как се тренира-започнах да скачам от уред на уред. Мислех си, че просто щом съм започнал да ходя на фитнес съм тръгнал по пътя на моята цел-качването на мускулна маса. Да ама не. Тогава личното ми тегло беше 45 кг /в 11 клас/ при ръст около 173 см. Изчетох доста литература, всеки ден чувах най-различни съвети за тренировката, но резултатите…няма да ги коментирам. След време, когато вече навлезнах истински в тази сфера, благодарение на упоритостта и на треньрите ми-осъзнах следното: През цялото това време на хаотично ходене на фитнес без да ползвам професионална помощ-аз просто съм си бил едно опитно зайче. А именно-експериментирах си разни тренировки от списания и книжки без да осъзнавам, какво правя. А относно храненето и правилното изпълнение на упражненията… нещата бяха още по трагични. Не може да тренираш примерно за мускулна маса или за намаляне на мазнините без да знаеш, какво количество калории, протеини, въглехидрати и мазнини приемаш. А също така и какво израдходваш. Двете неща-тренировка и хранене са взаимосвързани. Така, че ако не искате да се превръщате в опитно зайче и просто да не сте спонсор на собствените си безсмислени експерименти най-добре потърсете професионален треньор в сферата, която ще се занимавате-няма значение дали е фитнес, силов трибой, ски, тенис и т.н. Доверете се на хора, които са се доказали в съответната сфера.
Така, че в крайна сметка да обобщим:
Защо трябва да тренираме с личен инструктор(особено ако сме начинаещи) ?
-Тренировката с личен инструктор Ви предлага индивидуална, предварително уговорена и необезпокоявана тренировка във време, което е удобно за Вас.
При тренировка с инструктор получавате:
-Специално изготвена според Вашите цели хранително-тренировъчна програма;
-Професионални съвети и наблюдение;
-Правилна техника на трениране;
-Постоянна мотивация;
-Бърз напредък;
Тайната на успеха: Тренировъчна програма; Хранителен режим (диета) ; Хранителни добавки за целта; Професионална консултация; Постоянство.
За две години сериозни тренировки и хранене аз увеличих собствената си мускулна маса почти двойно!

Източник: www.mgergov.com
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap