485 статии
Вторник, 02. Юни 2020
 
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

мода

19.12.2007
2008-ма година е високосна - сребро, сребро и пак сребро в нощта на абитуриентския бал


2008-ма година е високосна - сребро, сребро и пак сребро в нощта на абитуриентския бал

„КУПОНДЖИЙКА”
Галина Денчева, Модна Централа „Галинел”

Вие сте „душата” на всяка компания. С вас никой никога не може да скучае, приятелите ви определят като щура, непокорна и непредвидима...Това със сигурност не ви плаши, вие знаете, че сте различна, но какво по-хубаво от това?! И т.к. винаги сте свикнали да бъдете център на внимание – знам, не го целите, но винаги така става, нали? – И тъй-като се оказа че „Купонджийка” е най-широко разпространения профил за 2007 год., ето защо за 2008-ма ние препроектирахме модела в ново звучене – сребристо – от оловния до гълъбово сивия нюанс.

И ако все още имате стремежът да откриете идеалните чувства и усещания, то сребристия цвят ще Ви донесе вътрешна хармония и свободата да преодолеете себе си, за да поемете тази отговорност. И тъй-като е устойчив цвят, способен е да проникне навсякъде и да влияе благоприятно, аз Ви препоръчвам да го изберете без илюзия.

Тук е моментът да ви успокоя – няма значение колко сте висока, слаба, пълна, брюнетка или блондинка... Среброто, често този цвят се асоциира с лунната пътека, и като символ на сребърната нишка, която свързва душата и тялото, е абсолютният фаворит за 2008-ма и затова е подходящ за всяка една от вас – единственото условие е да му се доверите. Колкото до линията на роклята... в горната си част тя е изпълнена от финна като паяжина мрежа и плътно описва линията на тялото ви – захвърлете сутиените, вечерта ще е гореща! Сиво-сребристи камъни „Сваровски” и пет-цифрени стойности пайети, описват областта около бюста, задължителен гол гръб и.... фризе, изълнено от 100% копринен сатен – „убийствено”, нали?

Мислите, че сте с малък бюст и смятате че е проблем това – всъщност нямате проблем, защото в роклята има вградени уондърбра подплънки, които са с телесен цвят и повярвайте ми, придават повече от обещаващи форми на тялото ви. Ефектен блясък на роклята и секси излъчване от вас – кажете ми как да останете незабелязани?

 

Източник: www.news.fashion.bg/
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap