485 статии
Петък, 05. Юни 2020
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Красота



18.12.2007
Просто най-добрите... крака



Момичета, сещате ли се за Мулен Руж и страхотните мадами, които размятат дългите си крака под ритъма на кан-кан? Или Тина Търнър и невероятния клип към песента й "Simply The Best", превода ви е ясен. 

Да,да, краката визираме – силни и стегнати бедра, оформени прасци и тънки глезени. Изглеждат едновременно женствени и агресивни, адски сексапилно съчетание.

Няма да правим класация на най-страхотните крака в шоубизнеса, в спорта или нещо подобно. Ще ви помогнем да заемете челното място в класирането на вашите приятели и познати. Е, и на вашия любим мъж.

Как ли? С фитнес упражнения, естествено. Вече сме ви давали неведнъж идеи как да имате зашеметяващи крака. Този път ще ви ги покажем и обясним лично и с подробности.

Няма да илюстрираме загряването, но вие си знаете, че е адски важно. 10 минути не много интензивно въртене на педали или бягане на пътечка са супер. После разгрейте и ставите с леки кръгови движения и марш към уредите и тежестите. Иначе не се получава.

Ако влизате за първи път във фитнес зала, най-напред се консултирайте с професионален инструктор.


Той не само ще ви покаже правилното изпълнение на упражненията, но ще ви предложи най-подходящите за вас. Начинаещите започват по сходен начин, тъй че нашата програма за крака ще ви бъде от полза.

Не забравяйте, че ако искате да отслабвате, кардио тренировката е особено важна. Тя е след тази с тежестите и за да бъде ефективна, трябва доста да се поизпотите. Поне 30 минути динамично темпо, ок? А, и хапването е важно, стремете се към балансиран хранителен режим.

Толкова засега. Скоро ще илюстрираме още упражнения, с които Тялото ви да стане още по-идеално.

Източник: www.tialoto.bg

 
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap