485 статии
Неделя, 17. Октомври 2021
Tърси разширено търсене  
Красота ( 55 )
Фитнес и спорт ( 36 )
Интимно ( 48 )
Бременност ( 32 )
Майчинство ( 43 )
Семейство ( 37 )
Готварство ( 24 )
За дома ( 23 )
Звезден прах ( 22 )
Здраве ( 39 )
Козметика ( 50 )
Мода ( 25 )
Диети ( 35 )

Фитнес

16.03.2009  
Предизвикателствата на лятото: пригответе тялото си за банския

 

Дните стават все по-топли и по-топли и дрехите стават все по-малко и все по-изрязани. И тук идва момента в който си спомняме, че след обилното хапване през зимните празници е време да приведем тялото в „лятна форма”.

Виж цялата статия...
 
03.02.2009  
Комплекс от упражнения за идеална фигура

Искате да подобрите части от тялото си? Питате се как? Не е трудно, просто трябва да следвате нашите инструкции. По-долу сме ви изброили специфични упражнения, които със своята лекота и вашата упоритост ще направят тялото ви такова каквото го искате!

Виж цялата статия...
 
03.02.2009  
Плоският корем в 7 стъпки

Плоското коремче не е мечта. Можете да го постигнете без много напрягане, насочете силите си към постоянството!

Виж цялата статия...
 
28.01.2009  
Повече спорт и тренировки, за по-добър секс

Фактът, че интензивните, физически упражнения подобряват качеството на секса, вече не е само предположение. Учените доказаха това твърдение като същевременно разкриха и други предимства от постоянното практикуване на някакъв спорт.

Виж цялата статия...
 
18.06.2008  
На война срещу целулита!

Не се плашете – не е като да гониш демони. Целулита всъщност не е нищо повече от малко токсини, мазнини и вода, които не са непознати на никоя жена на планетата.

Виж цялата статия...
 
08.05.2008  
Кога е най-подходящото време за тренировка?

Нашите клетки „знаят” как да натрупат резервни мазнини, но и как да се освободят от тях.

Количествата енергия , от която се нуждаят сърцето и другите органи, се изразходват — от 1200 до 1500 калории дневно. Мозъкът се нуждае изключително от захар и дори и при най-интензивната интелектуална активност не натрупва дори грам мазнини.

Виж цялата статия...
 
08.05.2008  
Потребностиот витамини и минерали при спорт и физически натоварвания

Потребности от витамини

      Витамините са обект на голямо внимание в областта на спорта, поради
      предполагаемата им роля за увеличаване на физическата издръжливост.
      Използването на витамини като добавки към храната под формата на таблетки,
      капсули или сиропи е много популярно,

Виж цялата статия...
 
29.02.2008  
ФИЗИЧЕСКИ НАТОВАРВАНИЯ И ОБМЯНА НА ЛИПИДИТЕ

Мазнините не са предпочитана храна при системна физическа дейност поради необходимостта от по-голямо количество кислород за тяхното разграждане. Но при изчерпване на въглехидратния запас те стават главен енергетичен източник. Това е важно особено при дълготрайни натоварвания (напр. Бягане над 10 000 м.)

Виж цялата статия...
 
29.02.2008  
ПОВИШЕТЕ ФИЗИЧЕСКАТА АКТИВНОСТ !

Програмата за контрол на теглото има две основни части: намаляване на приеманите калории и повишаване на изгаряните калории. Единствения начин да повишите количеството на изгаряните калории е да повишите физическата си активност.
Физическата активност превръща тялото Ви от ”склад за мазнини” в ”пещ за мазнини”. Диетата при затлъстяване ще бъдат ефикасна само ако е хармонично съчетана с повишена двигателна активност.

Kоментари към статията : 1 Виж цялата статия...
 
29.02.2008  
Фитнес с личен треньор.

В настоящата статия ще Ви запознаем с ползата от това да тринирате в фитнес залата с личен трениьор. За целта ще си поговорим с Цецотомир Михайлов, който макар и млад е истенски професионалст с много награди и богат опит.

Цетомир има и нов свой собстве сайт, който е добре структуриран и с интуитивения си интерфейс дава възможност на посетителите да достигат бързо до нужната им информация: http://mihailovsport.com/
Той сподели с нас ползите от това да тринираме с личен треньор и своята история.

Виж цялата статия...
 
18.02.2008  
Подходящи упражнения по време на бременност

Оказва се, че упражненията по време на бременност може да са ви от голяма полза. Ето подходящите тренировъчни програми, които могат да ви помогнат в периода на бременност.

• Упражненията ще ви помогнат по-лесно да се справите с дискомфорта във вашето състояние, както и по-лесно да понесете самото раждане.
• По-лесно ще се върнете във форма и ще възстановите нормалното си тегло след раждането.

Виж цялата статия...
 
08.02.2008  
Аеробика

Аеробиката е комплекс от физически упражения, които обикновено се изпълняват на фона на музика. Тя тренира и увеличава силата, мощността, гъвкавостта и координираността. Аеробиката е много популярна сред жените, които я практикуват на групи или пред телевизора.

Kоментари към статията : 1 Виж цялата статия...
 
14.01.2008  
Каланетика

Навярно сте купили вече банския костюм, избрали сте място за почивка на море и чакате с нетърпение деня на тръгването. А помислихте ли как изглеждат бедрата и коремът ви? Ако се харесвате, което е много правилно, можете да се погрижите за доусъвършенстване на формите си. Ако прецените, че имате нужда от  малко отслабване, започвайте. Не е необходимо да посещавате фитнес зала. Трябват ви приятна музика и желание!

Kоментари към статията : 1 Виж цялата статия...
 
14.01.2008  
Лицеви опори

Надали има упражнение което е толкова просто за изпълнение и в същото време да стимулира така добре горната част на тялото. Напоследък много хора не използват лицевите опори, а те са едно важно упражнение в тренировката за гърди. Можете да използвате лицевите опори като загрявка за гърдите.

Виж цялата статия...
 
10.01.2008  
Съвършеното оформяне на женската физика

Рамене
Ако сте тясна в раменете значи трябва да развивате средната глава на делтовидния мускул.

Виж цялата статия...
 
19.12.2007  
Защо хората не отслабват

Понякога човек иска да отслабне, но резултати липсват въпреки усилията. В такъв случай е добре да анализирате хранителните си навици и да разберете какво ви пречи да свалите ненужните килограми.

Виж цялата статия...
 
19.12.2007  
Защо да изберем да тренираме с личен фитнес инструктор?

Първо ще Ви разкажа малко от моята история, когато стъпих за първи път във фитнеса, и като по вечето начинаещ-без да знам как се тренира-започнах да скачам от уред на уред. Мислех си, че просто щом съм започнал да ходя на фитнес съм тръгнал по пътя на моята цел-качването на мускулна маса.

Виж цялата статия...
 
19.12.2007  
Методът за отслабване

Преди няколко години, една компания предложи на пазара фитнес уред, гарантиращ резултати за 4 минути на ден. Проблемът беше в цената - $12 000.

Виж цялата статия...
 
19.12.2007  
Тае бо, спининг, пилатес или друга аеробик програма?

Обикновено програмите на аеробик студиата изобилстват от наименования на всякакви езици, които за непросветените (каквито са хората, нетренирали в такъв вид спортни клубове) са абсолютно непонятни.

Виж цялата статия...
 
12.07.2015  
Летни спортове
Летните спортове са чудесен начин да се забавлявате и играете навън на слънце. Може би единственото лошо нещо за летни спортове е да се изберат кой от тях предпочитате да играете! Ето 9 предложения за летни спортове, които да играете заедно с приятели или семейството. 
Виж цялата статия...
 
16.03.2009  
Шоколад и фитнес

 

Колкото и да излежда невъзможно тази комбинация е добра! Шоколадът е вкусен, а фитнесът - не чак толкова. Въпреки това тази тяхна вражда може да бъде преодоляна напълно в синхрон с хармонията.

Виж цялата статия...
 
03.02.2009  
Набор от упражнения за красиви гърди

В студените дни трябва да си признаем, че това, което ни се иска най-много, е да се скрием на топло. Тъй като физическата ни активност се нормално намалява - излизането на вън не само по работа и за разходка,

Виж цялата статия...
 
02.02.2009  
Десетте заповеди на физическото самоусъвършенстване

Мираж ли е коремната преса?
 
 Изсечената като че ли от мрамор или изглеждащата като лята от бронз коремна преса в продължение на векове е идеализирана като въплъщение на мъжката сила и красота.

Виж цялата статия...
 
27.05.2008  
На колела

Колоезденето е перфектна тренировка за цялото тяло, която допринася да се освободим от стреса и да разнообразим ежедневието си.

Виж цялата статия...
 
08.05.2008  
Екстремните спортове са за екстремните хора

 

Летене, пързаляне, скачане, гмуркане ...всичко това е много забавно! Eкстремните спортове стават все по-популярни със своята непосредственост и неограниченост, и се “заканват”, че напълно ще надскочат “нормалните” спортове.

Виж цялата статия...
 
08.05.2008  
Със спорт срещу вирусите и лошото настроение

Каляването, спорта и имунната система
Научно доказано е, че спорта усилва имунната ни система.
Но дали влияе и на характера ни? Как трябва да се облечем, ако тичаме навън през зимата? Какво означава редовната тренировка? Добре ли е да тренираме, когато сме настинали?

Виж цялата статия...
 
08.05.2008  
Потребности от белтъци при спорт и физически натоварвания.

Въпросът за количеството на белтъка в храненето на активно спортуващите се
      дискутира в специализираната литература вече цяло столетие. Причината е в
      липсата на категорични научни аргументи и становища. Сентенцията “Яжте, за
      да побеждавате” стана особено популярна в днешно време

Виж цялата статия...
 
29.02.2008  
Какъв вид спорт да се упражнява?

Всякакъв, стига да доставя удоволствие.
 
СПОРТНИ ФИЗИЧЕСКИ ЗАНИМАНИЯ
 Фитнес

 Заниманията включват упражнения за всички групи мускули, които се изпълняват със специализирани уреди, щанги, гири и ластици. Ефектът се изразява в постигането на релеф на тялото. Много подходяща за хора, които не харесват динамичните подскоци и такива. Поради факта, че не предизвиква задъхване фитнесът е подходящ за заклети пушачи, хора с аритмия и за нетренирани организми. Фитнес упражненията за сила могат да ви помогнат както да изградите мускулна маса, така и да попречат на тенденцията да загубите значително количество мускулна маса при по- драстичните диети................

Виж цялата статия...
 
29.02.2008  
Плуването – най-подходящият спорт за влизане в кондиция

Научете защо плуването е полезно за вашето здраве. Разберете как да отслабнете с плуване. За какви заболявания е полезно плуването.

Още древните гърци са оценили ползата от плуването. Философът Платон е считал за необразовани тези, които не са могли да плуват. Според него хора, които не могат да плуват заслужават презрение, защото това означава, че ги е страх да се изправят пред предизвикателства.

Виж цялата статия...
 
18.02.2008  
Меките места не са леки

Главното правило, когато искаш да влезеш във форма, е никога да не очакваш излишните килограми да изчезнат от точно определени места. Първо на първо, няма упражнение, което да удря само в една точка. Второ всяка програма за подобряване на физическото ти състояние и форма трябва да включва и нещо повече освен упражненията

Виж цялата статия...
 
05.02.2008  
Бягаща пътека

Най-практикувано е бягането в парка или на бягаща пътека. Ефектът от провеждането на един крос зависи не само от скоростта и изминатите километри, но и от характера и постройката на бягането, от това как е проведено - с какво съотношение между дължина и честота на крачката, по какъв наклон и терен. Бягането с по-дълга крачка например изисква по-мощно оттласкване и участие на мускулите разгъвачи на долните крайници, а това води до по-бърза умора.

Виж цялата статия...
 
05.02.2008  
Отпуснат бюст - как да се преборим с това

Всяка жена би желала да има перфектен бюст-добре оформен и стегнат, но едва ли всяка жена би могла да се похвали с такъв.
Разбира се малко са тези, които биха си позволили да не полагат грижи, а да имат желаният от нежната половинка бюст.

Виж цялата статия...
 
14.01.2008  
Лесна рецепта за плосък корем вкъщи

Пресите са класическо упражнение за плосък корем.
Всички сме виждали професионални ориенталски танцьорки – имат пухкави коремчета и здрави любовни дръжки. Напоследък не само жените, а и доста мъже се разхождат с шкембета наоколо.
Искате да се отървете от излишните мазнини в тази област, но трудно намирате време за редовни посещения във фитнеса.

Kоментари към статията : 2 Виж цялата статия...
 
14.01.2008  
Упражнения на дивана

Най-лесно се зареждате с енергия удома - на дивана или пред него
Всяка работна седмица трябва да приключва със заслужена почивка. Особено, ако сте напрегнати и „прегрявате“ от тичане по задачи и разрешаване на ежедневни проблеми.

Виж цялата статия...
 
19.12.2007  
Интензивност на тренировката

 

Обикновено програмите на аеробик студиата изобилстват от наименования на всякакви езици, които за непросветените (каквито са хората, нетренирали в такъв вид спортни клубове) са абсолютно непонятни.

Виж цялата статия...
 
19.12.2007  
Тренировъчни програми и стратегии

Вашият успех в бодибилдинга зависи от три основни фактора: тренировка, хранене и почивка. Пренебрегването на който и да е от тях ще окаже отрицателно въздействие върху вашето развитие.

Виж цялата статия...
 
19.12.2007  
Алкохолът и спортът

Алкохолът (етилов алкохол или етанол) влияе различно на човешкият организъм. В някой случай това влияние е положително, но в повечето случай – отрицателно.

Виж цялата статия...
 
18.12.2007  
Изпитани решения за проблемните зони

Вероятно много от вас са се сблъсквали с явлението "трудна мускулна група”. Често пъти, независимо от усилените тренировки, някоя част от тялото не реагира достатъчно отзивчиво на упоритото натоварване, на което я подлагаме и, въпреки неуморния ни труд върху нея, тя не получава желаното развитие.

Виж цялата статия...
 
18.12.2007  
Просто най-добрите... крака

 

Момичета, сещате ли се за Мулен Руж и страхотните мадами, които размятат дългите си крака под ритъма на кан-кан? Или Тина Търнър и невероятния клип към песента й "Simply The Best", превода ви е ясен. 

Виж цялата статия...
Още Статии
15.04.2010
Домашен офис в минималистичен стил
15.04.2010
Килим замества мебелите?
14.04.2010
Мебели, вдъхновени от играта Pac-Man
14.04.2010
Вградените мебели
14.04.2010
Митове за мебелите от дърво
всички
Партньори
 
Летни спортовестатията е добавена преди 2289 дни 8 часа и 54 минути
 
Зумба фитнесстатията е добавена преди 3611 дни 7 часа и 54 минути
 
Предизвикателствата на лятото: пригответе тялото си за банскиястатията е добавена преди 4598 дни 7 часа и 54 минути
 
Шоколад и фитнесстатията е добавена преди 4598 дни 7 часа и 54 минути
 
Комплекс от упражнения за идеална фигурастатията е добавена преди 4639 дни 7 часа и 54 минути
 
Плоският корем в 7 стъпкистатията е добавена преди 4639 дни 7 часа и 54 минути
 
Набор от упражнения за красиви гърдистатията е добавена преди 4639 дни 7 часа и 54 минути
 
Десетте заповеди на физическото самоусъвършенстванестатията е добавена преди 4640 дни 7 часа и 54 минути
 
Повече спорт и тренировки, за по-добър секс статията е добавена преди 4645 дни 7 часа и 54 минути
 
На война срещу целулита!статията е добавена преди 4869 дни 8 часа и 54 минути
 
На колеластатията е добавена преди 4891 дни 8 часа и 54 минути
 
Екстремните спортове са за екстремните хора статията е добавена преди 4910 дни 8 часа и 54 минути
 
Със спорт срещу вирусите и лошото настроениестатията е добавена преди 4910 дни 8 часа и 54 минути
 
Кога е най-подходящото време за тренировка? статията е добавена преди 4910 дни 8 часа и 54 минути
 
Потребностиот витамини и минерали при спорт и физически натоварвания статията е добавена преди 4910 дни 8 часа и 54 минути
 
Потребности от белтъци при спорт и физически натоварвания. статията е добавена преди 4910 дни 8 часа и 54 минути
 
ФИЗИЧЕСКИ НАТОВАРВАНИЯ И ОБМЯНА НА ЛИПИДИТЕстатията е добавена преди 4979 дни 7 часа и 54 минути
 
Какъв вид спорт да се упражнява? статията е добавена преди 4979 дни 7 часа и 54 минути
 
ПОВИШЕТЕ ФИЗИЧЕСКАТА АКТИВНОСТ !статията е добавена преди 4979 дни 7 часа и 54 минути
 
Плуването – най-подходящият спорт за влизане в кондициястатията е добавена преди 4979 дни 7 часа и 54 минути
 
Фитнес с личен треньор.статията е добавена преди 4979 дни 7 часа и 54 минути
 
Подходящи упражнения по време на бременностстатията е добавена преди 4990 дни 7 часа и 54 минути
 
Меките места не са леки статията е добавена преди 4990 дни 7 часа и 54 минути
 
Аеробикастатията е добавена преди 5000 дни 7 часа и 54 минути
 
Бягаща пътека статията е добавена преди 5003 дни 7 часа и 54 минути
 
Отпуснат бюст - как да се преборим с товастатията е добавена преди 5003 дни 7 часа и 54 минути
 
Каланетика статията е добавена преди 5025 дни 7 часа и 54 минути
 
Лицеви опористатията е добавена преди 5025 дни 7 часа и 54 минути
 
Лесна рецепта за плосък корем вкъщистатията е добавена преди 5025 дни 7 часа и 54 минути
 
Упражнения на диванастатията е добавена преди 5025 дни 7 часа и 54 минути
 
Съвършеното оформяне на женската физикастатията е добавена преди 5029 дни 7 часа и 54 минути
 
Защо хората не отслабват статията е добавена преди 5051 дни 7 часа и 54 минути
 
Защо да изберем да тренираме с личен фитнес инструктор?статията е добавена преди 5051 дни 7 часа и 54 минути
 
Методът за отслабване статията е добавена преди 5051 дни 7 часа и 54 минути
 
Интензивност на тренировкатастатията е добавена преди 5051 дни 7 часа и 54 минути
 
Тае бо, спининг, пилатес или друга аеробик програма?статията е добавена преди 5051 дни 7 часа и 54 минути
 
Тренировъчни програми и стратегиистатията е добавена преди 5051 дни 7 часа и 54 минути
 
Алкохолът и спортътстатията е добавена преди 5051 дни 7 часа и 54 минути
 
Изпитани решения за проблемните зонистатията е добавена преди 5052 дни 7 часа и 54 минути
 
Просто най-добрите... кракастатията е добавена преди 5052 дни 7 часа и 54 минути

Начало | Вход | Условия | Контакти | Книга за гости | Sitemap